keskiviikko 18. helmikuuta 2009

18.2.2009



Balilla ollaan. Matka meni hyvin Indonesian tulliin asti, siella saatiin kokea Indonesian lainsaadannon tiukkuus. Tuli Dubaista ostettua puoli-ilmaista tupakkaa ja eikos se kiinnostanut tullimiesta, tai ei se kiinnostanut vaan meidan rahat. Aikansa meita kiusattuaan tokas etta 20 taalaa ois hyva, kun ei taaloja ollut niin paljoa, niin eurotkin kelpas, teki sitten 15 ekua. Tahan kaikkeen ei mennyt kuin 5 min ja tullimies saattoi hymyssa suin meidat privaatisti valjemmille vesille, se siita.

Illalla kun saavuimme Kutalle niin vetta satoi kaatamalla, ensimmainen ostos oli olutpullo ja toinen sadetakit molemmille, hyvaa aurinkolomaa.
Tanaan makoiltiinkin altaalla auringon paisteessa ja katteltiin Kutalla onko mikaan muuttunut viime vuodesta. Selviteltiin yhteyksia Gili saarille ja selvis etta lautat eivat kulje huomenna huonon saan vuoksi, tultiin tulokseen etta huomenna Padangpaihin odotteleen lauttojen kulkua ja tutustumaan kylapahaseen, huomenna siis tutustutaan Balilaiseen joukkoliikenteeseen Perama Bussin kyydissa. Tassa kaikki talta eraa.

R ja S

4 kommenttia:

  1. Hyvää reissua. On siellä parempi sää silti kuin täällä Tsadissa.
    T: Ville

    VastaaPoista
  2. jou jou r ja s... kuis huristelee?? Sataako? Nukuttekeo? Nii mekin.... kat....prinsessan varpajaisia tai jtn täs hörpitään. Onx hyvät reisut??

    VastaaPoista
  3. Ja Kallelle, joskus jopa aamuviiteen. Ei paljon kiinosta roikkua netissa kun yhteydet on aivan p.......a. Toivottavasti prinsessan varpajaiset meni mukavasti, valitettavasti en paassyt mukaan, terkkuja.

    VastaaPoista