torstai 26. helmikuuta 2009

26.2.2009





Gili Menolla vakimaara vain vahenee, eilen kun tultiin niin "sataman" ymparisto taynna porkkaa, nyt saaren 300 asukkia ja parikymmenta turistia, eli hiljaiseks meni Meno.
Meidankin piti olla taalla ainakin 3 yota mutta suunnitelmat muuttu, huomenna Gili Trawangille eli taas pari kilsaa lanteen. Trawangilla pitas taas olla elamaakin, on sia ainakin 1500 paikallista ja jos veikata pitaa niin ylivoimaisesti eniten myos matkailijoita, palveluita ainakin loytyy pilvinpimein. Lonely Planetia viela vahan selaillaan ja mietitaan mihinka punkattais siela.
Tanaan aika kului yllattan snorklailessa ja arskaa ottaessa, saatiin sentaan sen verran itsesta irti etta kaytiin katsastaan Menon aasialainen lintupuutarha, ihan vaikuttava oli mutta erikoisessa paikassa pitavat sita kun taalla tosiaan on vain 300 asukasta ja turistisenonki kestaa vain kuukauden, elokuun. Liput oli sikakalliit, 75 000 nuppi.
Meno saarena oli meille ehka vahan liiankin hiljainen, tarjoaa se kuitenkin upeat rannat ja mukavat maisemat pinnan alla=kaymisen arvoinen paikka mutta ehka yksikin yo taalla riittaa.


Auringonlaskua katselemaan R ja S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti