lauantai 21. helmikuuta 2009

21.2.2009







Gili Airilta terkkuja. Kirjoitin asken puolituntia stooria ja bittiavaruuteen meni kaikki, v...n yhteydet.
Palataas vahan taaksepain, Kutalla majailtiin AP inn:ssa joka on keskeisella paikalla ja ihan kohtuu maja ois ollut ilman yollista mekastusta, hintaa oli 215 000 aamiaisineen.
Kutalta lahdettiin dosalla Padanbaihin, bussi meni Ubudin kautta ja aikaa paloi 2,5 tuntia, liikenne tosi hidasta. Hinta oli 60 000/nuppi.
Padangbaista loysimme yosijan Beach inn 1:sta, Bungalovi kaksikerroksinen ja ihan kohtuullinen maja joka maksoi 100 000 aamiaisineen. Padangbaista piti roudata itsemme Gili Airille johonka paatimme menna. Tahan loytyi helposti liput jotka sisaltaa kaiken. Laiva Lembariin 4,5 tuntia, minibussi Bangsaliin n.2tuntia ja venekyyti Airille n.puolituntia ja sama toistepain vapaalla aikataululla. Hintaa tiketeilla 200 000/nuppi.
Sitten asiaan, paikka mihin saavuttiin on taydellinen paratiisi. Saarella ei lainkaan moottoriajoneuvoja ja taksitkin on hevosia. Turisteja todella vahan, niin vahan etta vastaantullessa jopa tervehditaan. Eilen kun saavuttin niin kolme majapaikkaa tsekattiin ja neljas tarppas. Saatiin Gusung Indah bungalovimestasta tosi siisti mokki joka sijaitsee aivan rannalla, tosi upeilla maisemilla varutettuna. Henkilokunta tosi ystavallista ja ruoka hyvaa, kiva syoda tahtitaivaan alla=), ei valittamista. Tassa ollaan joku hetki, ei oo kiire mihinkaan, ei muuten ole kellaan muullakaan. Joskus jatketaan Gili Menolle ja sielta sitten lisaa jos yhteydet pelaa, tallakin yhteydella aukeaa Iltalehden etusivu vartissa=)
Ja rahasta, 1e=15 000 rbh, eli miljonaareja ollaan, tais menna tahankin tekstiin 10 000, heh.

Lomafiiliksissa R ja S

2 kommenttia:

  1. kyl voisin vaihtaa paikkaa teiän kans pihal puit sahaili viide astee pakkases ei yhtää lämpöön kaipais höö pitäkää hauskaa meiänki puolesta t janne

    VastaaPoista
  2. Ei muuta kun pokkoo pesaan niin kylla lampiaa

    VastaaPoista