lauantai 28. helmikuuta 2009

28.2.2009



Urheilupaiva, Ranskan eikun Trawangin ympariajo ja siksakkia "sisamaassa" suoritettiin aamutuimaan. Fillari kun ei kuluta petroolia niin kauppaavat kuskille sita, nimittain magic mushroomia, herkkusienta joka kuulemma vie vaikka kuuhun ja takaisin, paikallinen "laillinen nautintoaine", poljettiin kuitenkin kahvin ja oluen voimalla.
Viime yona taas testattiin vesikattoa, vetta tuli todella rankasti ukkosen saestamana. Osaavat ne katon ainakin tehda kun meidankin olkikatto piti veden ulkopuolella. Suomalaista hyvaa rakennustapaa noudattaen tehty katto ois ehka paastanyt tipan sisapuolelle, veikkaisin.
Aanieristyksessa nama mokit ehka vahan haviaa Suomalaisille laatutaloille, siihen taalla ei ole panostettu.
Huomiseksi puukattiin snorklaus reissu ja luvassa ois niita kilpikonnia, Menolla kun niihin ei tormatty, toivotaan ainaskin.
Kotimaan uutisista osui silmaan oluen myynnin jyrkka lasku, voiko olla mahdollista etta jasen arran kahden viikon poissaolo nakyy noin selvasti? Enpa ois uskonut=). No lomahan jo lahenee puoltavalia etta eikohan panimoteollissuus taman kesta. Taalla muuten ei oluen juonnilla rikastu "niinkuin" Suomessa, olut on suhtkallista, 25 000/0,66 pullo.

Ilman magic mushroomia pyoralla kohti auringonlaskua R ja S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti