sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

1.3.2009

Snorklailua kilpaa. Tanaan vuorossa oli kaupallinen retki kolmelle spotille, osanottajina kolme Suomalaista myos meidan lisaksi ja parikymmenta "ulkomaalaista".
Kova merenkaynti sotki vahan suunnitelmia ja ilmeisesti parhaille paikoille ei paasty, mutta jotain kumminkin. Toinen paikoista oli parhain mutta meidan tumma opas ui kuin kala vetaen porukkaa perassaan, hmn, taallahan ei pitanyt olla mihinkaan kiire kellaan. Kilpparit jai sitten edelleen nakematta, oisko siina syy palata tanne joskus, no ehka niita on muitakin.
Tanaan oli ensimmainen pilvinen paiva ja lampotila pysytteli koko paivan 27 tuntumassa, valilla tuntui jopa viilealta, kylmaa kyytia.
Huomiseksi on luvassa rantapaiva ellei saidenhaltija toisin maaraa, taytyyhan sita valilla huiliakin kun on pari paivaa urheiltu=).
Kampille kun tanaan tultiin, niin oli avain hukkunut respasta, ystavallinen siistija oli jattanyt sen killuun meidan oveen valmiiksi, helppoa. Kamppa kumminkin siivottu hyvin, eika kukaan ollut eksynyt putsaamaan loppuja, passit ja rahat on kylla safetyssa etta ei siina paljon ois mennytkaan, tarkkuutta vahan toivois kun taa mokkikin maksaa maltaita;).

Passit ja rahat tallessa R ja S

2 kommenttia:

  1. On siellä näppärää. Vaikka ei ihan niin rehellistä porukkaa olekaan, että ovet vois jättää lukitsematta, niin ei ainakaan avainta tarvitse piilotella :)

    Tulee muute paljon tekstiä teiltä, ei meinaa perässä pysyä...

    T: P, Hki

    VastaaPoista
  2. Joo, tekstia tullut paljon, nakeepahan kotijoukot etta hengissa ollaan=).

    VastaaPoista