torstai 12. maaliskuuta 2009

12.3.2009




Aktiivimatkailijat omalla aikataululla onnistuivat tana-aamuna taas taydellisesti. Veneella kymmenkunta kilsaa lanteen pain ja ainakin viidenkymmenen delfiinin populaatio pisti meille esityksen pystyyn. Merelle kun ajeltiin niin muut veneet tulivat vastaan ja saatiin seurata naytosta meidan "kipparikallen" kanssa rauhassa. On ne kauniita otuksia:).
Pratkalla tuli ajeltua n.500 km ristiinrastiin ja poliisitkin toppasivat kahdesti, Balilaisia "liikennesaantoja" noudattaen, ja paperiasiat kunnossa liikenteessa, niin sakoitta selvittiin, ihme=). Mopon vuokraus kannattaa ehdottomasti taalla, mutta kansainvalinen ajokortti vaaditaan. Onnistuuhan saaren kiertely tietysti autollakin mutta se on viela hitaampaa kuin mopolla, huomennakin ois tiedossa n.4 tunnin korottely autolla vuorten yli lentokentalle, matkaa alle 150 km.
Bali, Gilit ja jotain muuta. Se jotain muuta taitaa jaada paivaseikkailuksi Dubaissa, aika rientaa=).
Bali kylla koittaa kaikinkeinoin pitaa meita otteessaan, niin paljon se meille taas antoi, kai se tekee sen piruuttaan etta jouduttais ensi vuonnakin lentamaan helvetinmoinen siivu palataksemme tanne p...tiisiin.
Pyykit saatiin aamulla pesulasta, yks rouva ne kiikutti rantsuun kun palattiin delfiini pongaukselta, katevaa. Huomenna saadankin sitten pakata silitetyt vaatteet rinkkoihin ja lahtea radalle. Niin 100 000 ottivat kun pesivat ja silittivat meidan kaikki vaatteet, kannattaa kayttaa hyvaksi.
Joo eipa reissusta ole sitten paljon jaljella, yks yo taalla, yks lennetaan ja yo Saksassa, paivastoppi Dubaissa siihen paalle.
Kotio kun paastaan, niin koitetaan paivittaa noita alkupaivien kuvatuksia, olihan meilla rantalomaakin.

Naihin kuviin, naihin tunnelmiin R ja S
ps. Korjataas toi etta tahan kuvaan, kesti meinaan kymmenen minsaa puskee tota eetteriin, yleensa mennyt parissa ja hermot ei kesta enempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti