tiistai 3. maaliskuuta 2009

3.3.2009



Tanaan sitten se tapahtui mita taalta ollaan haettu, kilppari luonnossa. Aamulla kotirannasta snorklaan ja parisataa metria virran mukana laskettuamme bongattiin se, varmaan 20 min. sen elamaa seurattiin tosi lahelta eika vettakaan ollut alla viittakaan metria. Miksi aina mertaedemmaks kalaan kun kotiranassakin niita nayttas olevan. Naky oli meille huipennus Gili Trawangilla viettamallemme ajalle. Kilppari oli muuten valtavan kokoinen, veikkaisin etta taysikasvuinen mutta ei kumminkaan meita syonyt=).
Huomenna matka jatkuu, suuntana Bali ja siella kulttuurin kehto Ubud, eli reissupaiva edessa bussilla ja laivalla.
Jos saa sallii niin jaahyvaiset Trawangille jatetaan nuotiolla jo meille perinteeksi kayneella autiolla rannalla sun settia ihaillen.
Saarella on muuten tosi paljon suomalaisia reppureita, osa tosi pitkilla monen kuukauden lomilla, miks meilla on niin "lyhyet" lomat?

K&K:lle kotosuomeen onnittelut R ja S

4 kommenttia:

  1. Kylla nyt on varmaan jo koti-ikava kun meidatkin muistetaan! Kiitos ja Hau Hau. Kolmannelta K lta ja O lta myos terkkuja.
    Mika on muuten veden lampotila?

    VastaaPoista
  2. joo ei taia olla paljoo tekemistä siä ku jaksat joka päivä madventures kirjaa tehä ja taitaa pisse maittaa o se verra kirj virheitä hoo

    VastaaPoista
  3. Tulee muute niin englannin sekaista suomea, että ootte varmaan jo puoliksi paikallisia :)

    Ei oo sun settia täällä päin pilviltä näkynykään hetkeen aikaan...

    Hki, P

    VastaaPoista
  4. Joo kiitti terkuista. Vedenlampoo ei oo mitattu mutta vahan viileelta tuntui se Gileilla olevan, oiskos ollut 27.
    Koittakaahan kestaa, yritamme parantaa tapamme=).

    VastaaPoista