torstai 5. maaliskuuta 2009

5.3.2009






Matka Gileilta tanne Ubudiin kesti n.10 tuntia ja eka majapaikka otettiin mita meille tarjottiin bussiasemalla. Nurianissa ilmastoitu iso ja todella siisti huone kustantaa 250 000 vaikka kyseessa on kotimajoitus tyyppinen paikka. Onneksi muuten tartuttiin takyyn, vetta alkoi tulla kaatamalla kun paastiin huoneeseen.
Tanaan vuokrattiin mopo ja silla tehtiin pisto vahan pohjoisemmaksi, Batur tulivuorta katselemaan ja matkalla oli myos upeita riisiterasseja. Mopon vuokraus kavi muuten tosi kivuttomasti tossa meidan majapaikassa,"respassa" tyyppi aamulla kyseli etta mitas meinaatte tehda tanaan ja me siihen etta mopon vuokraus vois tulla kyseeseen. No heebo kyseli moposta vahan tarkemmin mita halutaan, ei kummiskaan sovittu mitaan. Huoneeseen kun paastiin niin kaveri huuteli mopon olevan valmiina, helppoa.
Tassa sitten ekat "photot" kun kerran ihmistenilmoille saavuttiin. Ekat pari on tan paivan moporeissulta ja toi vika on merenkulkua Indonesiassa, laivat on kuulemma ihan turvallisia niin kauan kun pinnalla pysyy, heh.

Oikolukijat R ja S

Ps. kuvia koitellaan paivittaa myos aiemmilta retkilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti