maanantai 9. maaliskuuta 2009

9.3.2009





Puhelin on oiva valine, aamulla satuin katsomaan mika paiva tanaan on ja huomasimme olevan juhlapaiva, meidan h..paiva. Aamulla rantsusta tinkasimme privaveneen snorklaus- ja kalastusreissulle ja aamiaisen jalkeen liikenteeseen. Snorklausvedet Lovinassa ei ole kummoiset mutta kaloja oli kuitenkin paljon. Kalastus oli tanne tyypillista pohjaongintaa, ja ei saatu kuin pari kalaa, arralla m...t pataan ja assa veti yhden ylos. Seliseli, mutta arralla ei ylettynyt siima pohjaan, ja se ehka selittaa saamattomuuden:0).


Vesille lahto oli aika juhlava, kun paatti oli uusi niin se oli siunattava ennen lahtoa. Talla rituaalilla toivotetaan veneelle turvallista matkaa ja tuottoisia vuosia$$$.




P..kele, vieheet pohjaan R ja S
Ps. Venekaveri veti komeen mustekalan harppuunalla.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Tais olla botti (kirjoittelee automaattisesti eri blogeihin), joka tuon kommentin jätti...

    Tai no, onhan se mahdollista, että oli ihan oikeakin ihminen :)

    Onko ne mäet muuten oikeesti liian jyrkkiä vai meettekö niin ylös, että koneesta loppuu ilma? Bemari kyllä on kiivenny yli 2,5km korkeuteen ilman tuskaa :p

    Skeptikkonne, HKI

    VastaaPoista
  3. Joo, kylla maet on todella jyrkkia mutta toi meidan "Bemari" on tomaatti, se vahan selittaa vaivalloista kipuamista. En tieda loppuiko koneesta ilma mutta assa ainakin puuskutti 100 metrin kipuamisen jalkeen siihen malliin etta oli pakko heittaa pyyhe kehiin.

    VastaaPoista