tiistai 10. maaliskuuta 2009

10.3.2009





Eilinen ilta meni juhlistaessa merkkipaivaamme todella viihtyisassa ravintolassa, illallinen sisalsi pippuripihvia, gordonbleuta, olutta, punkkua, vetta ja kaiken kruunasi Baileysit, tasta tulikin kallein ruokalasku talla reissulla, 182 000 eli n.17e, voi taalla nauttia suht huokealla.
Tanaan suuntasimme luoteis-Balille ja siella Pulau Menjangan saarelle kansallispuistoon, kova halu oli paasta kunnon vesille pitkasta aikaa, saatiin mita tilattiin. Taalta loytyy todennakoisesti Balin parhaat sukellusvedet, aivan mahtava vedenalainen jyrkanne jossa upea korallien loisto ja todella runsas kalasto, ehka joskus uudestaan:0D. Matkanteko Balilla on todella hidasta, kun tonnekkaan ei ollut kuin 70km. ja aikaa meni mopolla melkein parituntia, taman totesimme kylla aiemminkin. Esim. Ubudista Lovinaan, oiskohan 100km. ja hyvalla autolla se otti 3 tuntia, tossa ajassahan lentaa Pirkkalasta pitkalle=).
Illalla meidat kutsuttiin eilisen veneen nimenantotilaisuuteen, veneen nimi ei kylla jaanyt mieleen, mutta kolmannen lapsen, nuorimman nimen se sai, valokuvista se selviaa.
Bali on antanut meille taas parastaan, jokaisena iltana olemme ajatelleet etta on tama upea paikka ja maa.


Luostariin liftanneet hemmot kyytiin ja Pulau Menjanganille R ja S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti