tiistai 24. helmikuuta 2009

24.2.2009





Tanaan aika kului saaren sisaosiin tutustumalla. Kaveltiin katselemassa paikallisten asumuksia ja matkalla tormattiin moskeijaan, joka aamuviidelta rukouskutsuillaan meidat herattaa uuteen paivaan. Moskeija sijaitsee meidan majaan nahden vastakkaisella puolella saarta mutta hyvin tuntuu kutsut toimivan. Siina vissiin ainoa hairiotekija meidan youniin.
Miksi kannattaa tulla Gili Airille:
-Todella rauhallinen loman aloituspaikka upeine maisemineen ja vesineen.
-Ystavalliset ihmiset
-Kauppiaat kadoksissa
-Majoituksia joka lahtoon, jos ei kauhean tiukalla budjetilla lahde, niin paasee vaikka tohon meidan mokkiin, se kustantaa 10e/pva aamiaisineen ja on todella siisti ja upealla paikalla.
Gili Air on meidan matkailuhistorian tahanastisista coolein mesta, paradise.
Hauska yksityiskohta meidan bungalowimestassa on Japanilainen n.50v kaveri joka iltaisin vetelee paikallisten kans pilvee tai jotain muuta vastaavaa ravintolan lavetilla, on muuten viidetta kertaa samassa mokissa ja nytkin kuukauden, ilmeisesti viihtyy=).

Huomenna matka jatkuu, Gili Meno maaranpaana. Liput ostettiin snorklaajien paatista kun lupasivat heittaa meidat suoraan Menolle, hinta 50 000/naama, halvemmallakin ois paassy mutta kun torsaan on alettu niin antaa menna sitten=).
Gili Menolla suojellaan ja kasvatetaan kilpikonnia ja huomenna on juhlapaiva kun niita lasketaan mereen vapaaksi, ilmeisesti meidan vierailun kunniaksi=D.
Odotettavissa on naiden juhlien lisaksi snorklailua kilppareiden seassa, ei oo muuten koskaan aikaisemmin nahty niita luonnossa ja tietysti saari patikoidaan lapikotaisin. Ehka vahan arskaakin otetaan ja pari Bintangia janoon.
Paivabudjetti talla hetkella on noin 40e/pva meilta kahdelta majoituksineen, ollaan ehka vahan liian vaativaisia, mutta ei sentaan viela konkurssissa=D.
Jasen Assakin alkaa oleen voimissaan, niistanyt vain kerran tanaan, iso menoerakin meni siina kun ei tartte nenaliinoja ostaa, heh.

Parikilsaa lanteen pain R ja S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti